-προσέγγιση-μας-e1526488908202

Η προσέγγισή μας

Η προσέγγισή μας

Στόχος μας είναι η υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και του εκσυγχρονισμού των πελατών μας, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών τους και την ευελιξία προσαρμογής τους σε ένα ευμετάβλητο δυναμικό περιβάλλον αλλαγών και καινοτομιών, που χαρακτηρίζει την Ελληνική και Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Αδιαπραγμάτευτα πλαίσια δράσης μας, η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών και εταιρικών δεδομένων.

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας

Η εταιρία μας Α & Μ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ ιδρύθηκε το 1997. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών, μάς έχει καταστήσει ικανούς να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις και επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία, προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που αρμόζουν στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Τα στελέχη μας διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση και σημαντική επαγγελματική εμπειρία με αντίστοιχες σπουδές και πιστοποιήσεις.

Το προσωπικό μας ενημερώνεται διαρκώς για τις αλλαγές και τις νέες τάσεις του κλάδου, εφαρμόζοντας έτσι σωστές και σύγχρονες πολιτικές στην οργάνωση των λογιστηρίων για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ευελιξία.

Το οργανόγραμμα της εταιρίας συμπληρώνουν εξειδικευμένα τμήματα σε εργατικά θέματα, νομικές και μηχανογραφικές υπηρεσίες, καθιστώντας έτσι άμεση και αποτελεσματική την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

our team

Οι πελάτες μας

Αναγνωρισμένα ονόματα του επιχειρηματικού χώρου έχουν εμπιστευτεί τα Οικονομικά Τμήματα των εταιριών τους στη πολυετή εμπειρία μας. Το πελατολόγιό μας απαρτίζεται από εταιρίες Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, όπως :

  • Τουρισμός
  • Εμπόριο
  • Επενδύσεις
  • Υπηρεσίες Πληροφορικής
  • Νομικές Υπηρεσίες
  • Χρηματιστήριο
  • Υπηρεσίες Υγείας
  • ΜΚΟ